საჭმლის მომნელებელი სისტემა

ქოლეცისტიტი, ქოლანგიტი

რეცეპტი 1 ქრისტესისხლას ბალახი – 25 გრ აბზინდას ბალახი – 25 გრ ფარსმანდუკის ბალახი – 25 გრ ვარდკაჭკაჭას ფესვი – 30 გრ ყვითელი ნაღველას ფესვი – 30 გრ კატაბალახას ფესვი – 30 გრ ჩამონათვალი შევურიოთ ერთმანეთს და მოვამზადოთ ნახარში პროპორციით: 1 ს/კ ნედლეული : 1 ჭიქა მდუღარე წყალი. ვადუღოთ 15 წუთი. […]

ჰეპატიტი

რეცეპტი 1 ბაღის პიტნის ფოთლები – 30 გრ გვირილას ყვავილები – 25 გრ კრაზანას ბალახი – 25 გრ იაჟუჟუნას ბალახი – 25 გრ ფარსმანდუკის ბალახი – 20 გრ ხეჭრელის ქერქი – 20 გრ ჩამონათვალი შევურიოთ ერთმანეთს და მოვამზადოთ ნახარში პროპორციით: 1 ს/კ ნედლეული : 1 ჭიქა მდუღარე წყალი. ვადუღოთ 15 წუთი. […]

ჰიპერაციდოზი (მომატებული მჟავიანობა)

რეცეპტი 1 ცაცხვის ყვავილები – 10 გრ სელის თესლი – 20 გრ ძირტკბილას ფესვი – 20 გრ კითხუჯის ფესურა – 20 გრ ბაღის პიტნის ფოთლები – 10 გრ კამის ნაყოფები – 20 გრ ჩამონათვალი შევურიოთ ერთმანეთს და მოვამზადოთ ნახარში პროპორციით: 1 ს/კ ნედლეული : 1 ჭიქა მდუღარე წყალი. ვადუღოთ 30 წუთი. […]

ბუასილი

რეცეპტი 1 სინამაქის ხის ფოთლები – 20 გრ ძირტკბილას ფესვი – 20 გრ ფარსმანდუკის ბალახი – 20 გრ ხეჭრელის ქერქი – 20 გრ სათესი ქინძის ნაყოფები – 20 გრ ჩამონათვალი შევურიოთ ერთმანეთს და მოვამზადოთ ნახარში პროპორციით: 1 ს/კ ნედლეული : 1 ჭიქა მდუღარე წყალი. ვადუღოთ 15 წუთი. გავაციოთ. გავწუროთ. მიიღეთ 1/2 ჭიქა […]